arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Werving en selectie

Als uitzend- en payrollbedrijf verzorgen wij ook de werving en selectie van nieuw personeel. Dit proces wordt ook wel recruitment genoemd. Maar wat is werving en selectie? Onder werving en selectie valt het hele proces van het vinden en selecteren van de beste kandidaat voor die ene functie. Hierbij is samenwerking met jouw bedrijf essentieel, aangezien wij de beste kandidaat willen vinden die voldoet aan wat jij voor ogen hebt. Wij stellen professionele vacatureteksten op en werven nieuw personeel via online kanalen.

Waarom werving en selectie uitbesteden?

Door de werving en selectie van nieuwe medewerkers aan ons uit te besteden, bespaar je een hoop tijd. Doordat het aantal werkzoekenden is afgenomen, maar het aantal vacatures is toegenomen, is werving en selectie een tijdrovende activiteit geworden. Met het uitbesteden van deze taak houd je daarom tijd over voor andere belangrijke taken, zoals de dagelijkse aansturing van het personeel.

Hoe werkt werving en selectie?

Het proces begint met het in kaart brengen van de functie waarvoor jij iemand zoekt en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen. Zodra dit bekend is kan de zoektocht naar de ideale kandidaat beginnen. Allereerst stellen wij een professionele vacature op, welke wij via onze kanalen verspreiden. Bij dit proces worden werkzoekenden gelijk behandeld, doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn. Paycompany hanteert het NBBU antidiscriminatiebeleid.
Zodra wij geschikte kandidaten hebben gevonden, hoef jij alleen de sollicitatiegesprekken te voeren. Terwijl wij de vacature opstellen en uitzetten kun jij je focussen op het ondernemen.

Werving en selectie door Paycompany

Ben jij op zoek naar nieuw personeel, maar heb jij geen tijd, puf of geld voor de eindeloze zoektocht door sollicitatiebrieven en CV’s? Wij kunnen dit proces van jou overnemen en geschikte kandidaten voor jou zoeken. Hierbij blijven we nauw met je samenwerken, om ervoor te zorgen dat we een kandidaat vinden die aan jouw eisen voldoet. Het uitbesteden van werving en selectie is een slimme investering in professionele, betrokken werknemers die bij jouw bedrijf passen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werving en selectie door Paycompany? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.