arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll voor werknemers

Organisaties zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om personeel aan zich te binden. Payrolling is een veel gekozen optie voor bedrijven om dit te creƫren. Maar wat betekent payroll voor werknemers? Kiest jouw werkgever voor payrolling via Paycompany? Dan sta je op onze loonlijst. Wij nemen al het administratieve werk op ons, terwijl jouw werkgever verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing.

Indien jouw werkgever ervoor heeft gekozen het werkgeverschap uit te besteden, wordt Paycompany juridisch gezien de werkgever. Met een payroll contract sta je dan op de loonlijst van Paycompany. Als je in dienst bent van Paycompany weet je zeker dat jouw salaris op tijd en correct wordt betaald. Arbeidsovereenkomsten, loonstroken en jaaropgaven worden door Paycompany opgemaakt. Wij reserveren het vakantiegeld en de vakantiedagen. Verder zorgen wij ervoor dat het loon wordt doorbetaald bij eventuele ziekte. Ook voor vragen over bijvoorbeeld pensioenzaken kun je bij ons terecht.

Voordelen van Payroll voor werknemers

Als jouw werkgever kiest voor payrolling via Paycompany, dan brengt dit een groot aantal voordelen voor jou mee:

> Stabiliteit

Je ontvangt jouw salaris op het afgesproken tijdstip. Dat je op ons kunt vertrouwen, onderschrijven onze certificaten.

> Betrokkenheid

Jouw werkgever is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Daardoor ben je als volwaardig lid van het team aan het werk.

> Gemak

Met het online urensysteem kun je de gewerkte uren heel eenvoudig invoeren en aan ons doorgeven. Deze uren worden door Paycompany uitbetaald.

> Zekerheid

Paycompany regelt alle administratieve zaken omtrent jouw functie. Wij verzorgen arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, de salarisadministratie en verwerken CAO- en wetswijzigingen. Investeren in zekerheid voor de toekomst? Je kunt jouw contract aanvullen met bijvoorbeeld een pensioenregeling.

Werving & Selectie

Paycompany verzorgt voor veel bedrijven de werving en selectie van het personeel. Wij zetten de vacature uit en selecteren de kandidaten die wij het best vinden passen bij het geschetste profiel. Wanneer je door ons gekozen bent, voldoe je dus in iedere geval aan veel eisen die de werkgever stelt. En dan ga je met een gerust hart over op de volgende stap: het sollicitatiegesprek. Dit gesprek voer je met de werkgever. Hopelijk kunnen wij je daarna snel verwelkomen! Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld, doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn. Paycompany hanteert het NBBU anti-discriminatiebeleid.

Alles over payroll voor werknemers op een rijtje

Werkgevers kiezen om verschillende redenen voor payrolling. Als jouw werkgever kiest voor payrolling bij Paycompany worden wij juridisch gezien de werkgever. Wij regelen alle administratie zaken omtrent jouw functie. Tot onze taken behoren bijvoorbeeld het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, salarisadministratie en het verwerken van CAO- en wetswijzigingen. Ook het pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld regelen wij voor jou. Dit levert jou als werknemer veel voordelen op: stabiliteit, betrokkenheid, gemak en zekerheid.

Meer informatie?

Heb je vagen over payroll? Neem dan gerust contact met ons op!