arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll in Drenthe

Paycompany is een payrollbedrijf en is gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Met onze Drentse nuchterheid nemen wij jouw zorgen rondom verloning en werkgeverschap uit handen. Dankzij payrolling ben jij als ondernemer minder tijd kwijt aan administratieve taken en neem je minder risico’s. Jij houdt dus tijd over en blijft investeren jouw onderneming. Hieronder geven we meer informatie over payroll in Drenthe.

Wat betekent payroll voor jouw bedrijf in Drenthe?

Met payrolling geef je het juridisch werkgeverschap uit handen aan een payrollbedrijf. Wanneer je werknemers in dienst neemt via een payrollcontract, nemen wij taken op ons zoals:

 • Arbeidsovereenkomsten.
 • Jaaropgaven.
 • Salarisadministratie.
 • Uitkeren van salaris.
 • Afdracht van premies.
 • Inzet arbodienst.
 • Verzekeringen.
 • Verwerking van cao- en wetswijzigen.

Je hebt dus geen zorgen over alle administratieve taken, maar dekt ook risico’s af met payroll. Een goed voorbeeld hiervan is langdurige ziekte. Het kan gebeuren dat een werknemer ziek wordt. Als werkgever ben je verplicht de werknemer minimaal twee jaar door te betalen. Wanneer je kiest voor payroll hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Wij regelen dit voor jou.

Waarom kiezen voor payroll in Drenthe?

Payrolling bij Paycompany biedt je diverse voordelen. Allereerst verklein je dus de risico’s van het werkgeverschap. Alle wettelijke verantwoordelijkheden nemen wij op ons. Daarnaast heb je dus ook geen salarisadministratie meer. Hierdoor houd jij tijd over. Tijd die jij bijvoorbeeld kunt investeren in jouw medewerkers. Maar dat is niet alles. Dankzij payroll creëer je ook flexibiliteit. Je krijgt de mogelijkheid 5,5 jaar lang medewerkers flexibel contracten aan te bieden. Je stelt dus elke keer een passend contract op. Bovendien betaal je nooit meer dan nodig is, omdat je alleen de gewerkte uren betaalt.

Paycompany is een betrouwbaar payrollbedrijf, die jou voorziet in alle gemak. Met onze kennis, expertise en maatwerk ontlasten wij jou. Wij zorgen voor correcte en tijdige uitbetalingen en geven jou en je werknemers zekerheid. Daarnaast ervaar je ook het gemak van payroll. Paycompany is voor jou en jouw medewerkers een aanspreekpunt voor alle HR zaken.

De vijf kenmerken van Paycompany in Drenthe

Elke onderneming is anders, maar elke werknemer ook. Maatwerk is daarom ook van belang. Als jij kiest voor payrolling via Paycompany mag je rekenen op maatwerk. Kies jij voor ons, dan ervaar je niet alleen maatwerk maar ook:

 • Zekerheid.
 • Besparing op kosten.
 • Betrokkenheid.
 • Efficiency.
 • Flexibiliteit.

Of jij nu wilt besparen op de administratieve lasten of meer flexibiliteit wilt, wij bieden je een pakket op maat. Met uiteraard alle ondersteuning die jij wilt.

Werving en Selectie in Drenthe

Naast onze payroll werkzaamheden, kunnen wij ook personeel werven voor jou. Heb je moeite met het vinden van het juiste personeel? Dan helpen wij je graag! We schrijven professionele vacatureteksten en maken gebruik ons uitgebreide netwerk. Op deze manier vinden snel de ideale kandidaat voor jou.

Meer informatie over payroll in Drenthe?

Wil je meer informatie over onze payroll diensten of werving en selectie? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.