arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Recruitment

Paycompany is niet alleen payroll bedrijf, maar wij houden ons ook bezig met de werving en selectie van werknemers, anders gezegd: recruitment. De reden dat wij ook kunnen werven en selecteren is dat wij een uitzend- en payroll bedrijf in een zijn.

Betekenis recruitment

Het woord recruitment komt, zoals je waarschijnlijk al aan dacht, uit de Engelse taal. Maar de betekenis is hetzelfde als hier in Nederland. Wij zoeken een werknemer die geschikt is voor jouw bedrijf. Een geschikte werknemer zal via onze kanalen de vacatures kunnen bekijken en reageren op de functie. Hierna volgen de sollicitatiegesprekken bij jou als werkgever. Zoals je leest, heb je dus nog steeds zelf in de hand wie je aanneemt en wie niet. Maar wil je ook die tijdrovende sollicitatiegesprekken niet? Dan kunnen wij ook deze taak overnemen met punten die jij belangrijk vindt bij een werknemer.

Waarom zou ik gaan recruiteren?

Als je snel nieuwe werknemers nodig bent of werkzoekenden een kans op een baan te geven, dan is recruitment wel de manier, zonder dat jij die zoektocht moet organiseren, om personeel te vinden die bij jouw bedrijf past. Paycompany zorgt dan ook nog voor de administratieve handelingen. Dus eigenlijk heb jij snel werknemers die goed aansluiten binnen jouw eisen en je hoeft zelf niet heel veel te doen om dit te realiseren.

Kost recruitment geld?

Kort gezegd: ja, werving en selectie kost geld. Wij helpen jou immers met het hele proces om aan nieuw personeel te komen. Maar ook houden wij de administratie bij voor een payroller. Hoeveel het kost, dat verschilt heel erg per branche. Meer informatie? Neem gerust contact op.

Recruitment bij Paycompany

Wij nemen dus als je zorgen weg bij het aannemen van personeel die aansluiten op jouw bedrijfsprofiel. Waarom zou je voor Paycompany kiezen? Wij hebben een aantal kernwoorden die we gekoppeld hebben aan ons bedrijf. Want door onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren van personeel binnen verschillende branches, kunnen wij wel zeggen dat je bij het juiste adres bent voor payroll op maat.

Paycompany staat voor:

  • Flexibel
  • Kostenbesparend
  • Kwaliteit
  • Deskundigheid
  • Ontzorgend
  • Dienstverlenend

Mocht je naar aanleiding van onze voordelen, interesse hebben in een samenwerking of heb je nog vragen die je graag beantwoord hebt, dan kun je die op ons contactformulier stellen of doe een belletje naar 0528 22 92 59. Wij helpen je graag verder met een pad naar succes.