arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll voor de ICT branche

Payroll voor ICT

Ruim 20% van de ondernemers binnen de ICT branche kiezen voor payroll. De techniek verandert in een hoog tempo en werkzaamheden zijn vaak projectmatig. Daarnaast is de ICT branche één van de snelst groeiende branches. Deze veranderingen brengen allerlei uitdagingen met zich mee. Zekerheid en flexibiliteit is zowel voor de ondernemer, als de werknemer van belang. Payroll biedt dit voor de ICT en daarom kiezen ook velen voor deze constructie.

Payroll voor ICT medewerkers

Een goede ICT medewerker bezit de nodige kennis en ervaring. De werkzaamheden binnen de ICT zijn zeer divers. Doordat kennis en ervaring zeer specifiek is, heb je diverse medewerkers nodig. Zo kent elk bedrijf wel een goede programmeur, maar houdt een ander zich meer bezig met de software.

Binnen de ICT branche begeven zich ook veel zzp’ers. Er wordt veel projectmatig gewerkt. Zowel zzp’ers, als medewerkers, die in dienst gaan bij een bedrijf hebben baat bij payrolling. Ze krijgen hiermee de zekerheid die zij willen. Bovendien ervaren zij ook de voordelen van payroll, zoals het opbouwen van pensioen en doorbetaling van loon in geval van ziekte of vakantie.

Payroll voor ondernemers binnen de ICT branche

Elke ondernemer binnen de ICT snapt het belang van de beste medewerkers voor jouw bedrijf. Je hebt mensen nodig met kennis en ervaring. Maar je weet ook dat deze branche snel verandert en er veel projectmatig wordt gewerkt. Daardoor wil je graag flexibiliteit, zekerheid en kosten besparen. Payrolling is perfect voor de ICT branche en dat zien wij ook. Veel ondernemers binnen deze branche kiezen namelijk voor payrolling.

Payroll biedt je de kans om elke medewerker zekerheid te bieden. Jij bespaart kosten, neemt geen onnodige risico’s en blijft betrokken bij jouw medewerkers. Dankzij payroll werf en selecteer jij zelf de beste medewerkers. Zo weet jij zeker dat jij de beste werknemers in dienst hebt, maar ook dat jij ze het beste kunt bieden.

Paycompany staat klaar voor de ICT branche

Paycompany staat voor:

  • Flexibiliteit.
  • Zekerheid.
  • Kosten besparen.
  • Betrokkenheid.
  • Efficiency.

Wij bieden elke ondernemer, werknemer en zzp’er binnen de ICT het gemak en flexibiliteit van payroll. Met een laag tarief neem jij flexibel personeel aan. Wij regelen alles. Jij werft de beste medewerkers en wij regelen alle arbeidscontracten enzovoorts. Wij zijn de HR medewerker voor jou en je medewerkers. Zo focus jij je alleen op je onderneming met het beste personeel en blijf jij groeien.

Meer informatie over payrolling in de ICT sector?

Heb jij een onderneming in de ICT sector en denk je na over payroll? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen. Uiteraard is het mogelijk een offerte aan te vragen.