arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll in het onderwijs

Payroll voor onderwijs

Binnen het onderwijs is de regelgeving voor het in dienst nemen van werknemers aangepast. Payroll biedt voor het onderwijs een goede oplossing. Dankzij payroll kun je jouw administratieve last verminderen, maar ook werknemers makkelijker tijdelijk in dienst nemen.

Payroll voor leerkrachten

Leerkrachten laten vaak leuke opdrachten aan hen voorbij gaan. Doordat de regelgeving is aangepast, moet je bijvoorbeeld na 6 losse invaldagen een vast contract krijgen bij de opdrachtgever. Wanneer dit niet gebeurt, kun je een half jaar niet meer voor deze school werken. Dit is heel vervelend voor de school en natuurlijk voor de leerkracht!

Payroll lost dit probleem op. Dankzij payroll sta je niet in dienst van de opdrachtgever, maar bij het payrollbedrijf. Hierdoor kun je wel blijven werken voor deze school. Bij payroll geldt namelijk andere wetgeving. Je kunt dus blijven invallen en diverse ervaringen opdoen bij elke school. Zo bouw je, als leerkracht, een mooi CV op. Bovendien heb je nog steeds zekerheid!

Payroll in het onderwijs inzetten

De schreeuw voor goede leerkracht is groot. Veel onderwijsinstellingen vinden geen leerkrachten en kampen met tekorten. Maar je hebt ook flexibel personeel nodig om ziekte op te lossen of zwangerschapsverlof. Dankzij een payroll constructie los je dit gemakkelijk op. Door gebruik van te maken van payroll staat de leerkracht niet op de loonlijst van de onderwijsinstelling, maar bij het payroll bedrijf. In dit geval gelden er ook andere regels. Dit maakt payroll enorm aantrekkelijk voor het onderwijs.

Uiteraard heb je met payrolling minder administratieve lasten. Je neemt jezelf dus ook veel extra werkzaamheden uit handen. Zo ervaar je al snel het gemak van payroll.

Payroll van paycompany voor het onderwijs

Denk jij na over payrolling? Paycompany helpt je graag. Wanneer je kiest voor payrolling van Paycompany nemen wij alle administratieve taken uit handen. Bovendien dekken wij risico’s voor je af. Op deze manier hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij fungeren als een HR medewerker voor zowel je werknemers, als voor jezelf.

Meer informatie over payroll voor jouw onderwijsinstelling?

Wil je graag weten of payroll dé oplossing voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij vertellen je er graag meer over.