arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Paycompany: payroll en meer

Paycompany is een payrollbedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Hoogeveen. Daarnaast hebben wij vestigingen in Emmen, Groningen, Staphorst, Kampen, Hardenberg en Deventer. We verzorgen payrolling en werving en selectie voor diverse bedrijven.

Wil jij je bedrijf laten groeien met behoud van flexibiliteit en zekerheid? Wij helpen je graag met payrolling en werving en selectie. Hieronder volgt een korte uitleg over wat payrolling en werving en selectie is en wat het inhoudt als je de samenwerking met Paycompany aangaat.  

Wat is payroll?

De definitie van payroll is: het uit handen geven van de verplichtingen van het werkgeverschap. Met andere woorden, wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om de administratie én het juridisch werkgeverschap uit handen te geven. Onder de administratieve verantwoordelijkheden vallen bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, salarisadministratie enzovoort. Meer weten over wat payrollen allemaal inhoudt? Lees het hier.

Payroll is een uiterst geschikte mogelijkheid vanwege de vele voordelen. Naast dat het interessant is voor werkgevers, is het ook interesaant voor medewerkers. Medewerkers profiteren van onze:

  • Dienstverlening
  • Expertise
  • Zekerheid
  • Betrouwbaarheid

Waarom kiezen voor payroll bij Paycompany?

Voor een werkgever heft payrolling veel voordelen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je bedrijf of organisatie maar besteedt de administratie en het risico uit aan ons. Het is vooral interessant omdat het veel flexibiliteit en financieel voordeel met zich mee brengt. Het is een investering in betrokken medewerkers en dat alles met behoud van flexibiliteit.

Wat kost payroll?

Er zijn natuurlijk kosten verbonden aan payroll. Met payrolling ben je goedkoper uit dan je zou denken. Je bespaart een hoop tijd en geld als je medewerkers via payroll inzet. Bij elke werknemer verschillen de kosten natuurlijk omdat je te maken hebt met verschillende factoren zoals cao’s en risico’s. Onze tarieven starten vanaf de factor 1,42. Uiteindelijk is payrolling maatwerk. Lees hier meer over onze kosten.

Wat is werving en selectie?

Een geschikte medewerker kiezen die bij je bedrijf aansluit is erg belangrijk. Met het aangaan van een payrollsamenwerking met Paycompany nemen wij de ook de werving en selectie over. Tijdens de werving en selectie van nieuwe collega’s werken wij nauw samen met je bedrijf, zodat we zeker zijn dat we de juiste kandidaat vinden die aan alle eisen voldoet. Dit doen wij door rekening te houden met de eisen van de functie en de kwaliteiten van de kandidaat. Wij selecteren de kandidaten, jij doet de sollicitatiegesprekken. Door werving en selectie uit te besteden bespaar je tijd en geld.

Contact

Meer informatie over payrolling, werving en selectie? Of wil je weten wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.