arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

ICT werving en selectie

Geïnteresseerd in ICT werving en selectie? Bij Paycompany kunnen wij deze zorg uit handen nemen. De laatste jaren is er een groeiende vraag naar vakmensen in de ICT sector. Continue vragen werkgevers naar mensen uit de ICT. Dit is natuurlijk logisch, aangezien de maatschappij steeds meer op automatiseringen en applicaties draait.

Met ICT werving en selectie proberen wij professionals te werven en selecteren die aansluiten op de vraag naar mensen uit deze branche. Zo willen wij dus kwalitatieve en ervaren experts uit de ICT werven die gelijk in de praktijk aan de slag kunnen.

De werving en selectie procedure

Wij werven en selecteren op de vraag van jouw bedrijf. Wij vinden daarom de samenwerkingen tussen jou, de werkgever en ons, Paycompany, heel belangrijk. Hierdoor kunnen wij personeel zoeken die het beste bij jouw bedrijf past. Wij gaan dus eerst een gesprek met jou aan over wat zoek jij in een ICT’er. Hierop stellen we dan een professionele vacature teksten samen die we vervolgens op onze brede online kanalen uitzetten. Als we vervolgens antwoorden krijgen op de vacatures, dan sturen wij de sollicitanten naar jou door. Hierdoor hoef jij je niet te focussen op het hele werven en selecteren, maar besteed je dat aan ons uit, waardoor jij je focus kan leggen op het ondernemerschap. Het enigste wat jij hoeft te doen zijn de sollicatiegesprekken en de sollicitant accepteren of afwijzen.

Wat stellen wij voorop bij de ICT werving en selectie?

Wat wij ondersteunen is het antidiscriminatiebeleid van het NBBU. Over het hele proces van de werving en selectie voeren wij dit beleid door. Wij vinden het belangrijk dat iedere kandidaat zich veilig voelt bij Paycompany en dat iedere kandidaat gelijk behandeld wordt. dit geldt natuurlijk niet alleen bij de ICT werving en selectie.

Interesse in onze diensten?

Mocht je dus geen tijd hebben voor het werven en selecteren van nieuw personeel voor jouw bedrijf, dan kun je dat uitbesteden aan Paycompany. Wij willen dit hele proces van jou overnemen en de geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over hoe wij de ICT werving en selectie doen bij Paycompany? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina of vraag een offerte aan.