arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Extra kredietruimte

Heb jij extra personeel nodig? En wil je de administratie & personeelsrisico’s uitbesteden? Bij Paycompany bieden we jou de mogelijkheid om te investeren zonder zorgen, door middel van extra financiële ruimte. Hoe kunnen wij helpen om te zorgen voor een verruiming van de liquiditeit?

Kosten voor de werkgever

Als je zelf medewerkers op de loonlijst hebt staan, dan moet je aan het einde van de maand het salaris uitbetalen. Hierbij horen ook de loonheffing, pensioenpremie en alle andere bijkomende kosten op het gebied van verloning.

Extra kredietruimte

Wat wij daarbij ook kunnen aanbieden is financiële ruimte bij het verlonen van mensen. Hoe we dat doen?

Stel, een medewerker heeft een brutoloon van 2500 euro per maand. Dan komen al je kosten bij elkaar op bijvoorbeeld 4000 euro per maand (loonheffing, vakantiegeld, vakantiedagen, verzekeringen, pensioen etc.). Bij payroll horen zeer lage marges en daardoor ook een zeer korte betalingstermijn. De betalingstermijn is bijna altijd 8 dagen, op basis van automatische incasso. Wij bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld de factuur pas te betalen na 90 dagen. Je krijgt hiermee 3 x 4.000 euro = 12.000 euro ruimte. En dat bij slechts één medewerker. Uiteraard rekenen wij wel een rentevergoeding voor deze periode. Deze is bijna altijd lager dan de rente bij een reguliere financiering bij een bank.

Investeren zonder zorgen

Heb je even geld nodig ? Wil je een investering of kleine overname doen? Wij kunnen je daarbij ondersteunen.  Op die manier kun je ook nog eens snel schakelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over extra kredietruimte bij Paycompany? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!