arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Wat is werving en selectie?

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte, nieuwe collega kun je bij ons terecht voor werving en selectie van deze nieuwe werknemer. Onder werving en selectie, wat ook wel bekend staat als recruitment, vallen alle stappen die horen bij het vinden en selecteren van de beste kandidaat voor die ene functie. Wij werken hierbij nauw samen met jouw bedrijf, zodat we er zeker van zijn dat we de kandidaat vinden die voldoet aan de eigenschappen waar jij behoefte aan hebt.

Waarom zou ik werving en selectie uitbesteden?

Het lijkt wellicht een gemakkelijke klus, maar er gaat toch al snel meer tijd in werving en selectie zitten dan je op het eerste oog denkt. Een verklaring hiervoor is dat het aantal werkzoekenden is afgenomen, terwijl de hoeveelheid aangeboden vacatures is toegenomen.

Op basis van de informatie vinden wij de ideale kandidaat voor de functie. Wij houden hierbij rekening met de eisen van de functie en de kwaliteiten van de kandidaat. Geen eindeloze zoektocht door sollicitatiebrieven en CV’s. Wij selecteren de kandidaten, waarna jij aan de hand van sollicitatiegesprekken de ideale werknemer kan vinden.

De zoektocht naar de ideale kandidaat

Werving en selectie is meer dan alleen een vacature plaatsen. Het is een specifieke zoektocht naar de ideale kandidaat. Wanneer wij weten aan welke eisen een kandidaat moet voldoen, gaan we op zoek naar een betrokken werknemers die jouw bedrijf naar een  hoger niveau tilt. Dit doen we aan de hand van een professioneel opgestelde vacature en de diverse (online)kanalen die we tot onze beschikking hebben. Jij hoeft geen tijd en energie te steken in het werven van personeel en wij vinden de kandidaten die bij jouw bedrijf passen. Bij dit proces worden werkzoekenden gelijk behandeld, doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn. Paycompany hanteert het NBBU anti-discriminatiebeleid.

Uitbesteding van werving en selectie bespaart je tijd en geld!

Indien je de werving en selectie uitbesteedt aan Paycompany scheelt jouw bedrijf dit tijd en geld. Eén van de grootste voordelen van het inzetten van Paycompany is tijdbesparing. Wij gebruiken onze kennis en expertise om een goede match te vinden. Vervolgens hoef jij alleen de sollicitatiegesprekken te voeren. Terwijl wij de vacature opstellen en uitzetten in ons netwerk kun jij je richten op het ondernemen.

Kies voor werving en selectie door Paycompany

Er zijn genoeg redenen om ons de zoektocht naar nieuwe werknemers te laten uitvoeren. Het bespaart tijd, moeite en kosten. We blijven nauw met je samenwerken, zodat we er zeker van zijn dat we de kandidaat vinden die aan jouw eisen voldoet. Werving en selectie door Paycompany is een slimme investering in professionele, betrokken werknemers die bij jouw bedrijf passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.