arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Verloning

Door alle administratie, die gepaard gaat met het in dienst hebben van werknemers, zie je soms als werkgever door de bomen het bos niet meer. In dat geval kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolling bij Paycompany. Wij regelen de administratieve zaken en nemen jouw werknemers in loondienst. Jij blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Maar wat houdt de verloning precies in bij payrolling?

Het invoeren van de uren

Paycompany streeft ernaar om het gehele proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Wij maken gebruik van een gebruiksvriendelijk online systeem, waarbij het invoeren van het aantal gewerkte uren erg eenvoudig en snel te doen is. Gebaseerd op deze gewerkte uren krijgt de medewerker het salaris uitbetaald op het afgesproken tijdstip. Alleen deze uren worden gefactureerd. Wordt er niet gewerkt dan wordt er ook niks gefactureerd.

Het uitkeren van het loon

Wanneer de uren ingevoerd zijn in ons online systeem, wordt het salaris op het afgesproken tijdstip uitgekeerd aan de werknemer. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf, dus je kunt er op vertrouwen dat wij het loon altijd op een correcte manier uitkeren. Zowel de werknemer als werkgever kunnen op ons vertrouwen.

Welke administratieve taken voeren wij nog meer uit?

Naast het uitkeren van de salarissen zijn er nog andere redenen om te kiezen voor payrolling bij Paycompany. Tot onze taken behoren de administratieve verantwoordelijkheden zoals het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, salarisadministratie, uitkeren van salarissen, reserveren van vakantiegeld en vakantiedagen, pensioenzaken, afdragen van premies, inzet arbodienst, verzekeringen en het verwerken van CAO- en wetswijzigingen. Payrolling biedt zowel flexibiliteit als financieel voordeel, zonder dat jouw bedrijf daarbij risico loopt. Je dekt aan de hand van payrolling de financiële risico’s bij (langdurige) ziekte of andere vormen van verzuim af.

Andere redenen om te kiezen voor payroll

Naast het administratieve proces regelen wij de werving en selectie voor werkgevers. Wij zetten de vacature online via onze kanalen en selecteren de kandidaten gebaseerd op de door het bedrijf gestelde parameters. De sollicitatiegesprekken doe je als werkgever zelf.

Geen zorgen over de verloning

Met payrolling van Paycompany hoef jij je dus geen zorgen meer te maken om de verloning. Als werkgever heb je de mogelijkheid om de administratie en risico’s omtrent het personeel uit te besteden aan ons. Op papier nemen wij de werknemer van jouw bedrijf in dienst, waardoor wij tegelijkertijd de arbeidsrechtelijke risico’s overnemen. Dit doen wij terwijl jij gewoon verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse aansturing van de werknemer.

Meer informatie? Neem gerust contact op met ons.