arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

De betekenis van payroll

Er bestaat vaak onwetendheid over de betekenis van payroll. De letterlijke vertaling van payrolling vanuit het Engels is loonlijst. Het doel van payrolling is het ontzorgen van de werkgever op het gebied van personeelsadministratie. Je bent als werknemer juridisch gezien in dienst bij Paycompany, maar jouw opdrachtgever blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Paycompany verzorgt jouw arbeidsovereenkomsten, zorgt voor de loondoorbetaling, de jaaropgaven, pensioenzaken en bijvoorbeeld het verwerken van CAO- en wetswijzingen.

De voordelen van payroll

Indien jouw werkgever ervoor heeft gekozen het werkgeverschap uit te besteden, wordt Paycompany juridisch gezien de werkgever. Jouw werkgever blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Alleen heeft jouw werkgever geen omkijken meer naar arbeidsovereenkomsten en bijvoorbeeld het betalen van salarissen. En jij hebt de zekerheid dat het goed is geregeld. Paycompany is NEN-gecertificeerd waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Lees hier meer over de voordelen van payroll.

Werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook hiervoor kun je bij Paycompany terecht. Wij zorgen voor de werving en selectie van nieuw personeel. Via onze online kanalen hebben wij diverse vacatures open staan.

Wij zetten voor veel organisaties vacatures uit en zoeken vervolgens de perfecte kandidaat die past bij het geschetste profiel. Wanneer je geselecteerd bent, ben je dus al een grote stap dichterbij. Daarna volgt het sollicitatiegesprek. Dit voer je met jouw werkgever. Daarna hopen we je snel te verwelkomen als nieuwe werknemer. Lees hier meer over de betekenis van payroll voor werknemers.

Meer informatie?

Staat jouw perfecte baan er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en wij zoeken de baan die bij jou past. Of vraag een offerte aan.