arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Personeel aannemen in coronatijd

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald. De daling is sterk toe te schrijven aan de gedaalde consumptie door huishoudens, daling in investeringen en het handelssaldo dat sterk afnam.

Het coronavirus raakt heel ondernemend Nederland hard. Bedrijven maken zich meer zorgen over inzet van personeel en het doorbetalen van het personeel. Wat voor dienstverband wil je jouw nieuwe werknemers aanbieden in deze onzekere tijd? Kies je om ze zelf in dienst te nemen of kies je voor payroll?

Personeel aannemen en Payroll

Als bedrijf groeien tijdens de coronatijd is een stap. Payroll kan in onzekere tijden als deze zeker een oplossing bieden. Zo brengt payroll voor opdrachtgevers geen risico’s met zich mee en zorgen wij voor de loondoorbetaling van medewerkers. Payrolling bij Paycompany maakt het mogelijk om zonder zorgen te investeren in nieuwe werknemers. Wij gaan met werknemers in gesprek, adviseren en wij zorgen voor een passend voorstel. Payrolling bij Paycompany is altijd maatwerk met scherpe tarieven. 100% flexibel en geen risico’s. Verder kun je als opdrachtgever snel op- en afschalen met je personeel. Lees hier meer over payroll tijdens de coronacrisis.

Kiezen voor Paycompany

  • We spelen flexibel in op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.
  • We zijn verantwoordelijk voor de volledige verloning, ook bij ziekte.
  • Door onze kennis van de branches, cao’s en regelgeving kunnen we jouw personeel zo voordelig mogelijk inzetten.

Interesse in payroll?

Wil je meer weten over payroll bij Paycompany? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.