arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Het gebruik van payroll tijdens onzekere tijden

In tijden dat het goed gaat en in tijden dat het minder gaat, staat Paycompany voor je klaar. De coronacrisis heeft voor veel onzeker- en onduidelijkheid in ondernemend Nederland gezorgd. Tijdens zo’n crisis kun je als bedrijf niet stil staan. Het is belangrijk om in beweging te blijven en te schakelen waar nodig. In dit nieuwsartikel lees je waarom payroll een uitkomst is voor je bedrijf tijdens onzekere tijden.

Zorgeloos ondernemen met payroll

Door payroll geef je als bedrijf de administratie en risico’s omtrent het personeel uit handen aan ons. Wij worden als het ware juridisch werkgever van jouw medewerkers en draagt hierdoor alle werkgeversrisico’s en -verplichtingen. Dit zijn bijvoorbeeld het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling, jaaropgaven, ziekteverzuim etc. Zo heb jij je hoofd én je handen vrij om je bezig te houden met je eigen bedrijf tijdens onzekere tijden.

De voordelen van payroll

Het kan zijn dat je bedrijf tijdens onzekere tijden even stil staat. Als alles langzaam weer op begint te bouwen, ontstaat er langzaam weer ruimte voor groei. Denk bijvoorbeeld aan de werving en selectie van nieuw personeel. Het in dienst nemen van nieuw personeel neemt altijd risico’s met zich mee. Door het aan ons uit te besteden beperk je de risico’s en kun je de focus leggen op de dagelijkse aansturing. Hieronder een opsomming van de voordelen van payroll:

  • Onze arbeidscontracten door het toepassen van de NBBU CAO zijn onder voorwaarden erg flexibel.
  • Door het gebruik van de diensten van Paycompany bouw je de mogelijkheid om snel op te kunnen schalen maar ook terug te kunnen in arbeidscontracten.
  • Wij doen de administratieve taken.
  • Beperking van de risico’s.
  • Betrouwbaar en gemakkelijk.

Meer informatie over payroll in onzekere tijden?

Benieuwd wat een payrollovereenkomst tijdens onzekere tijden voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.