arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll tijdens de coronacrisis

Payroll kan opdrachtgevers in onzekere tijden als deze een oplossing bieden. Payroll brengt voor opdrachtgevers namelijk geen risico’s met zich mee. Doordat wij zorgen voor de loondoorbetaling van medewerkers, hoeven opdrachtgevers zich daar niet mee bezig te houden. 

Een ander voordeel van payrollen is dat je als opdrachtgever snel kun op- en afschalen met je personeel. Alles gaat langzamerhand weer draaien, waardoor je weer personeel nodig zult hebben. Het is dan belangrijk om hier snel op te kunnen reageren, het liefst zonder de druk van langetermijnverplichtingen. 

Als opdrachtgever zul je contracten in onzekere tijden waarschijnlijk niet snel met een jaar verlengen. Aan de andere kant zul je personeel langer vasthouden als je weet dat je medewerkers op een flexibele manier kunt behouden. Bij Paycompany kunnen we 5,5 jaar contracten aanbieden. Zo kun je je personeel als opdrachtgever langer vasthouden, zonder de druk ervan te ervaren. De flexibele contracten van Paycompany bieden vaak een goede oplossing voor beide partijen: de werkgever behoudt zijn personeel en de werknemer behoudt zijn baan. 

Paycompany

Paycompany maakt het mogelijk om zonder zorgen te investeren in nieuwe werknemers. Wij bieden meerdere voordelen:

  • Samen kunnen wij flexibel inspelen op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.
  • Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige verloning, ook bij ziekte.
  • Door onze kennis van de branches, cao’s en regelgeving kunnen we jouw personeel zo voordelig mogelijk inzetten

Meer informatie

Wil je meer weten over payroll bij Paycompany? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.